Kulturzonens café holder åbent mandag-torsdag kl. 15-20.30
I sæsonen serverer vi dagens varme ret mellem kl. 17 og 19 mandag til torsdag, så længe der er mad i gryden.Fra kl. 15 har vi friskbagte boller og/eller pølsehorn. Det er kun muligt at reservere mad ved personligt fremmøde på dagen fra kl. 15. Vi sælger ikke mad ud af huset. Menu uge 41 Mandag: Kalkun i spicy spinatsauce, serveret med fuldkornsris, mandler og persille. Tirsdag: Langtidsstegt dansk gris i rosmarin og hvidløg, serveret med bagte gulerødder og kartofler, laktosefri cremet dijonsauce og bagte rosenkål.  Onsdag: Coq au vin med gulerødder og svampe, serveret med bagte kartofler med rosmarin, og rødvinssauce. Torsdag: Braiseret grisebryst serveret med cremet laktosefri peberrodssauce, sommerkål med bacon, og ristede kartofler. Alle retter serveres med dagens salat og brød Forbehold for ændringer. Fødevarestyrelsens kontrolrapport.