Kulturzonens café holder åbent mandag-torsdag kl. 15-20.30
I sæsonen serverer vi dagens varme ret mellem kl. 17 og 19 mandag til torsdag, så længe der er mad i gryden.Fra kl. 15 har vi friskbagte boller og/eller pølsehorn.
Det er kun muligt at reservere mad ved personligt fremmøde på dagen fra kl. 15. Vi sælger ikke mad ud af huset.
Menu uge 41
Mandag: Kalkun i spicy spinatsauce, serveret med fuldkornsris, mandler og persille.
Tirsdag: Langtidsstegt dansk gris i rosmarin og hvidløg, serveret med bagte gulerødder og kartofler, laktosefri cremet dijonsauce og bagte rosenkål.
Onsdag: Coq au vin med gulerødder og svampe, serveret med bagte kartofler med rosmarin, og rødvinssauce.
Torsdag: Braiseret grisebryst serveret med cremet laktosefri peberrodssauce, sommerkål med bacon, og ristede kartofler.
Alle retter serveres med dagens salat og brød
Forbehold for ændringer.
Fødevarestyrelsens kontrolrapport.