Kulturzonens café holder åbent mandag til torsdag fra kl. 15-20.30.
I sæsonen serverer vi dagens varme ret mellem kl. 17 og 19 mandag til torsdag, så længe der er mad i gryden.Fra kl. 15 har vi friskbagte boller og/eller pølsehorn. Det er kun muligt at reservere mad ved personligt fremmøde på dagen fra kl. 15. Vi sælger ikke mad ud af huset. Menu uge 23, 2.-5. juni 2025: Mandag: Indisk masala med tørrede tranebær, chili, kalkun og mandler, serveret med dampede ris, ristet kokos og grønkål.Tirsdag: Svinemørbrad med bagte porrer og cremet laktosefri Dijonsauce, serveret med rosmarinkartofler. Onsdag: Kalvebryst stegt i øl og æblemost, serveret med dampede ris, skysauce, grønkål og bøgehatte.Torsdag: Kylling bagt i spicy spinatsauce, serveret med lun salat af gulerod, fennikel og koriander, og timiankartofler.  Alle retter serveres med dagens salat og brød.  Forbehold for ændringer. Fødevarestyrelsens kontrolrapport.