Kulturcaféen holder åbent mandag til torsdag fra kl. 15-20.30
I sæsonen serverer vi dagens varme ret mellem kl. 17 og 19 mandag til torsdag, så længe der er mad i gryden.Fra kl. 15 har vi friskbagte boller og/eller pølsehorn.
Det er kun muligt at reservere mad ved personligt fremmøde på dagen fra kl. 15. Vi sælger ikke mad ud af huset.
Menu uge 3, 13.-16. januar 2025:
Mandag: Kylling i laktosefri cremet soltørret tomatsauce, forårsløg og persille, serveret med dampede fuldkornsris.
Tirsdag: Langtidsstegt oksesteg med stegte kartoffelbåde, bagte æbler og portobellosvampe, og rødvinssauce.
Onsdag: Kalkuncuvette med laktosefri cremet rosmarinsauce, serveret med timiankartoffeltern og bagte tomater.
Torsdag: Butter chicken med kikærter, kylling, dampede ris og koriander.
Alle retter serveres med dagens salat og brød.
Forbehold for ændringer.
Fødevarestyrelsens kontrolrapport.