Kulturcaféen holder åbent mandag til torsdag fra kl. 15-20.30.
I sæsonen serverer vi dagens varme ret mellem kl. 17 og 19 mandag til torsdag, så længe der er mad i gryden.Fra kl. 15 har vi friskbagte boller og/eller pølsehorn.
Det er kun muligt at reservere mad ved personligt fremmøde på dagen fra kl. 15. Vi sælger ikke mad ud af huset.
Menu uge 12, 17.-20. marts 2025:
Mandag: Chilipølser med lun sød og stærk tomatsauce serveret med snittede forårsløg, persille og rosmarinkartoffeltern.Tirsdag: Stegt kylling med ingefærsauce med chili, lime og kokosmælk, serveret med gurkemejeris og salat af koriander og ristet kokos.Onsdag: Kalkunbryst med cremet laktosefri dijonsauce serveret med bagte gulerødder, dijonkål og bagte kartoffelbåde.
Torsdag: Langtidsbraiseret gris serveret med ratatouille, fuldkornsris og masser af frisk persille.
Alle retter serveres med dagens salat og brød.
Forbehold for ændringer.
Fødevarestyrelsens kontrolrapport.