I sæsonen serverer vi dagens varme ret mellem kl. 17 og 19 mandag til torsdag, så længe der er mad i gryden.
Fra kl. 15 har vi friskbagte boller og/eller pølsehorn.
Det er kun muligt at reservere mad ved personligt fremmøde på dagen fra kl. 15.
Vi sælger ikke mad ud af huset.
Menu uge 49, 4.-7. december
Mandag: Tikka masala lavet på kalkun med tranebær, mandler, grønkål og kokos, serveret med dampede fuldkornsris og urtesalat. Dagens salat og brød.
Tirsdag: Langtidsstegt nakkefilet stegt i persille, hvidløg og smør, serveret med kartofler i urter, bagte grønne bønner og madagascarpebersauce. Dagens salat og brød.
Onsdag: Cremet spinatkylling med rosmarin og parmesan, serveret med persilleris og krydderurtesalat. Dagens salat og brød.
Torsdag: Kalvebryst med citrussauce lavet på kokosmælk, limeskal og citroner, rød peber, spirer, røde æbler og frisk persille, serveret med dampede brune ris. Dagens salat og brød.
Fødevarestyrelsens kontrolrapport.