Kulturcaféen holder åbent mandag til torsdag fra kl. 15-20.30
I sæsonen serverer vi dagens varme ret mellem kl. 17 og 19 mandag til torsdag, så længe der er mad i gryden.Fra kl. 15 har vi friskbagte boller og/eller pølsehorn.
Det er kun muligt at reservere mad ved personligt fremmøde på dagen fra kl. 15. Vi sælger ikke mad ud af huset.
Menu uge 50, 9.-12. december:
Mandag: Kalkuncuvette med cremet laktosefri dijonsauce og bagte porrer i timian, serveret med bagte kartofler. Dagens salat og brød.
Tirsdag: Chilipølser med sød tomatsauce serveret med forårsløg, persille og rosmarin-kartoffeltern. Dagens salat og brød.
Onsdag: Ingefærkylling med chili, lime, kokosmælk og dampede gurkemejeris, toppet med gulerod og koriander. Dagens salat og brød.
Torsdag: Braiseret dansk gris i ossobucosauce af tomat, selleri, løg, timian, squash og aubergine, serveret med fuldkornsris. Dagens salat og brød.
Forbehold for ændringer.
Fødevarestyrelsens kontrolrapport.